Voorspel het geslacht van je kindje!

0 Mamakind Voorspel het geslacht van je kindje

Als je net zwanger bent, is het logisch dat je nieuwsgierig bent naar het geslacht van je kindje. Er zijn een aantal tekenen waaraan je alvast een voorspelling kunt doen of het een jongen of een meisje wordt!

Uit de lucht gegrepen
Over het voorspellen van het geslacht van baby’s zijn talloze theorieën die veelal uit de lucht gegrepen zijn. Zo zou je aan je mate van misselijkheid kunnen aflezen of je een jongen of een meisje draagt, maar bijvoorbeeld ook aan je voedselvoorkeuren of aan de manier waarop je een sleutel opraapt. Allemaal onzin natuurlijk! Maar zolang je het niet al te serieus neemt, zijn sommige theorieën best leuk om uit te testen!

Manier van dragen
Een veelgehoorde theorie is dat de manier waarop het kind door de moeder gedragen wordt een hint kan zijn naar het geslacht van de baby. Draag je vooral naar voren en zou je van de achterkant niet zeggen dat je überhaupt zwanger bent? Dan zou het een jongen worden! Word je tijdens je zwangerschap iets ronder en kun je vanuit ieder oogpunt zien dat je een baby verwacht? Dan wordt het een meisje.

Slinger-theorie
Een tweede manier waarop je zou kunnen aflezen of je een jongen of een meisje verwacht is door een slinger te gebruiken. Hierbij hang je je trouwring aan een ketting of een touwtje en hou je de slinger stil boven je buik. Begint de ring in cirkels te draaien, dan draag je een meisje. Beweegt de ring heen en weer, dan ben je zwanger van een jongen.

Eten en borstformaat
Heb je veel trek in zuur voedsel tijdens je zwangerschap, dan wordt het een jongen. Meer zin in zoet eten? Reken dan op een meisje! Is je rechterborst groter dan de linker, dan wordt het een jongen. Andersom? Dan zou het weleens een meisje kunnen worden. Heb je last van acne, dan duidt dat op een meisje. Koude voeten zouden wijzen op een jongen.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply