Positiejurkenstress!

Je kan je geluk niet op. Je bent zwanger! Ondertussen is je buik al mooi zichtbaar en de ergste misselijkheid over. Via je je werk ontvang je een uitnodiging voor een gala, of een bruiloft met dresscode. Wat heerlijk! Je hebt zin in een leuk feest waar iedereen kan zien dat je straalt omdat je zwanger bent. Totdat je beseft dat je helemaal geen gepaste jurk hebt. En de kerstjurkjes hangen nog lang niet in de winkel.

belly-company
In 2007 stond er nog een stukje in het forum van VIVIA mama’s van aanstaande mama’s die geen mooie jurk konden huren bij een feestkledingwinkel. Een speciale jurk kopen is geen optie omdat dit toch behoorlijk duur is. Ook van de laatste paar jaar zijn veel stukjes op internet terug te vinden van aanstaande mama’s die behoorlijk balen omdat er nergens een mooie positiejurk te koop of te huur was.
Belly Company is de allereerste webshop in Nederland waar je een luxe positiejurk huren. Of het nu een glitter en glamourjurk is of een lange galajurk, Belly Company heeft allerlei jurken in het assortiment. De jurken zijn te huur voor minimaal een week en worden per post bij je thuis bezorgd. Je kunt zelfs via PostNL Checkout het tijdstip van bezorgen uitkiezen. Makkelijker kan haast niet. Belly Company laat aanstaande mama’s stralen!

Kijk nu op www.belly-company.nl voor meer informatie.

 

foto welkom site

Deel het artikelen met anderen!

Nog geen reacties.

Leave a Reply