Gratis producten voor jou en je baby

Als er een kindje op komst is, moeten er een hoop voorbereidingen getroffen worden die je bakken vol geld zullen kosten: de kinderkamer, een wandelwagen, kleertjes, flesjes en ontelbare andere zaken. Gelukkig kun je als aanstaande moeder ook veel gratis dingen aanvragen. Hieronder volgen de leukste gratis spulletjes.

De Blije Doos

1. De Blije Doos: dit is misschien wel het bekendste cadeaupakket voor zwangere of onlangs bevallen vrouwen. Wacht niet te lang als je al bent bevallen, want het pakket kan alleen aangevraagd worden als je baby jonger is dan twaalf maanden. De Blije Doos bevat onder andere producten van Bibi en Pampers, het magazine “Geboorte”, een rompertje, sokjes, billendoekjes en kortingsbonnen. Ook ontvang je het gratis maandblad WIJ Jonge Ouders. Je kunt de Blije Doos online aanvragen en gratis afhalen bij een Prénatal winkel bij jou in de buurt.
http://www.deblijedoos.nl/

2. Felicitas Etos Zwanger Box en Baby Box: de Zwanger Box en Baby Box zijn twee aparte pakketten. De eerste ontvang je tijdens je zwangerschap; de tweede na de bevalling. De Zwanger Box bevat leuke, nuttige producten, waaronder buikbalsem van het Etos huismerk, Sensitive swipes van Switzal, een pak Pampers, een Chicco flesje, een Difrax speentje en veel kortingsbonnen. In de Baby Box vind je tijdschriften, Nestlé babyvoeding, Sudocrem, wattenstaafjes en wederom kortingsbonnen. Beide boxen kunnen afgehaald worden bij Etos nadat je een berichtje hebt ontvangen van Felicitas.
http://zwanger.jongegezinnen.nl/

3. PLUS Kiekeboebox: woon je in het folderverspreidingsgebied van een PLUS supermarkt, dan kun je een gratis Kiekeboebox aanvragen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen, is het originele geboortekaartje tonen bij PLUS. De Kiekeboebox wordt dan gratis thuisbezorgd. In het pakketje zitten producten als luiers, babydoekjes, babyvoeding en shampoo.
http://www.plus.nl/

4. Kruidvat Jouw Baby & Mama voordeel: heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart, dan kun je online Jouw Baby & Mama voordeel aanvragen. Jouw Baby & Mama voordeel bestaat uit een aantal cadeaus: een speciaal ontworpen Baby & Mama tas, Newborn luiers, een BPA-vrije zuigfles en zinkzalf. Alle producten zijn van het Kruidvat huismerk. Daarnaast ontvang je een kortingscode voor geboortekaartjes. Ongeveer twee maanden voordat je bent uitgerekend, krijg je bericht dat je de cadeaus kunt afhalen bij Kruidvat.
http://www.kruidvat.nl/

5. Cadeaus in eigen regio: sommige bedrijven of instellingen verstrekken alleen cadeaus aan inwoners van bepaalde regio’s of provincies. Zo is er het Jan Linders Babypakket voor Brabant, Limburg en Gelderland, en verstrekt Snowis Babystore een tas gevuld met cadeautjes binnen een aantal steden in Noord-Holland. Zoek daarom eens online en wie weet kun je nog meer gratis babyspulletjes aanvragen.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply