Een nieuw seizoen tienermoeders

Mamakind Een nieuw seizoen tienermoeders

Op MTV begon deze week een nieuw seizoen wat voor velen van ons een guilty pleasure is: Teen Mom! Hierin volgen we de levens van een groep nieuwe tienermoeders.

Glamour
Teen Mom is het vervolg op de serie 16 and Pregnant, het programma dat enkele jaren geleden voor aardig wat opschudding zorgde. In de serie zou tienermoederschap verheerlijkt worden en zou het op jonge leeftijd moeder worden als een glamoureus bestaan worden neergezet, aldus critici. Het programma was echter een doorslaand succes en bleef dus op de buis.

Nieuwe moeders
Het eerste seizoen van Teen Mom volgde een kleine groep jonge moeders die eerder in 16 and Pregnant te zien waren geweest. Ook van dit programma worden nog altijd nieuwe seizoenen gemaakt en zo is Teen Mom dit jaar alweer toe aan seizoen 3. Hierin volgen we MacKenzie, Alex, Katie en Briana in hun totaal op zijn kop gezette levens.

Chaos
Bij het krijgen van een kind komt aardig wat verantwoordelijkheid kijken en daar hebben sommigen van de tienermoeders het moeilijk mee. Ook het onderhouden van de band met de vaders van hun baby’s is soms lastig. Bovendien zitten veel van de moeders nog op de middelbare school, wat in combinatie met een pasgeboren baby niet makkelijk is. Genoeg interessants dus in het nieuwe seizoen van Teen Mom!

Vanaf deze week is Teen Mom 3 elke maandag om 20.00 te zien op MTV.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply