Drie apps over zwanger- en moederschap

0 Mamakind Drie apps over zwanger en moederschap

Waar je vroeger boeken las om te leren over je zwangerschap, is dat nu mogelijk in apps! Lees hier over drie applicaties vol informatie en tips.

Baby Bump
Als je voor het eerst zwanger bent, is het leuk om bij te houden hoe je kindje groeit. Baby Bump is daarvoor de ideale applicatie! Per week kun je zien hoe groot je kindje nu is en welke functies van het lichaam zich ontwikkelen. Ook krijg je tips om je lichaam zo gezond mogelijk te houden en kun je bijhouden hoe je gewicht toeneemt. Later in de zwangerschap kun je de activiteit van je baby invullen en zo precies zien hoe vaak je kindje beweegt!

The Pregnancy Companion
Ook in deze applicatie kun je bijhouden hoe je baby zich tijdens je zwangerschap ontwikkelt. Handig aan deze app is de uitgebreide medische informatie die erop te vinden is. Zo is er een lijst van veilige medicijnen die zwangere vrouwen kunnen gebruiken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan artsen.

Baby Connect
De app Baby Connect is ideaal voor als je kindje geboren is en je bij wilt houden wanneer je je baby voedt, wanneer medicijnen gegeven moeten worden en hoe vaak je baby een nieuwe luier nodig heeft. Erg handig voor als je bijvoorbeeld informatie wilt verzamelen als basis voor vragen op het consultatiebureau of bij je huisarts.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply