Comfortabele zwangerschapskleding

Mamakind Comfortabele zwangerschapskleding

Tijdens je zwangerschap kun je vrijwel al je oude kleding niet meer aan. Maar wat draag je dan wel? Een aantal kledingtips om je goed te voelen tijdens je zwangerschap.

Shopexcuus
Het is onvermijdelijk: tijdens je zwangerschap komt er een dag dat je je broek niet meer dicht krijgt. Bij de ene vrouw komt dit moment vroeger dan bij de andere. Dit is misschien even slikken, maar denk eraan wat je ervoor terugkrijgt en het nare gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bovendien is je bollende buik een geweldig excuus voor een gezellige middag shoppen!

Meegroeien
Bij de meeste vrouwen is het eerste kledingstuk dat niet meer past de broek. Ga daarom eerst op zoek naar een aantal goede vervangers op dit gebied. Het is hierbij verstandig om kleding te kopen waarmee je even vooruit kan. Koop dus zwangerschapskleding die met je mee kan groeien, bijvoorbeeld door elastische stof rondom de buik. Zorg ervoor dat de kleding comfortabel zit; dat je je goed voelt is belangrijk voor zowel jou als je kindje!

Trendy merken
Bij elastische stof hoef je niet meteen te denken aan wijde joggingbroeken. Zwangerschapskleding wordt tegenwoordig ook in trendy winkels verkocht zoals H&M en Miss Etam. Zo kun je gewoon meedoen met de laatste trends en straal je tijdens je zwangerschap. Er zijn tevens merken die zich volledig richten op zwangerschapskleding, zoals Mamalicious, Queen Mum en Noppies.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , , , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply