Zorgverzekering: overstappen of niet?

De zorgpremie is het gesprek van de dag; zelfs nu de plannen voor een inkomensafhankelijke premie van de baan zijn. Het einde van het jaar nadert, en zoals bekend is het nu hét moment om te bekijken of jouw zorgverzekeraar ook in 2013 de voordeligste is. De vraag is alleen: waar moet je precies beginnen? Premie Zorgverzekering Startpagina!

zorgverzekeringen

is een pagina waarop gelinkt wordt naar alle zorgverzekeraars. Zonder omslachtige rekentools te moeten gebruiken, worden (indicaties van) de basistarieven gerangschikt weergegeven. Wil je eerst meer informatie over bijvoorbeeld basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en het eigen risico voordat je eventueel overstapt, dan kun je via deze zelfde startpagina de juiste bronnen vinden. Ook kun je eens een kijkje nemen op een zorgvergelijker.

Zelfs als de zorgpremie buiten beschouwing wordt gelaten, zal het merendeel van de Nederlandse bevolking van mening zijn dat het leven tegenwoordig wel erg duur is. Accijns rijzen de pan uit en de nieuwe btw-tarieven maken dat sommige producten haast onbetaalbaar zijn geworden. De website geld startpagina verwijst naar diverse pagina’s die van pas kunnen komen als je op zoek bent naar manieren om je geld zo efficiënt mogelijk te besteden. Opnieuw komen de zorgverzekeraars aan bod, maar ook andere zaken als informatie over sparen en lenen, hypotheken, persoonlijke kredieten en autoverzekeringen, worden niet overgeslagen. Indien je je geldzaken niet ‘zomaar’, maar duurzaam wilt regelen, neem dan een kijkje op duurzaam sparen startpagina!

 

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply