Website voor grootouders: Opa ’n oma

Net als op www.mamakind.nl wordt er online veel geschreven voor ouders. Voor grootouders is er nauwelijks iets te vinden. Met de komst van www.opanoma.nl verandert dit.

opaomamamakind

In 2013 werd op Facebook de groep ‘Opa en Oma’ opgericht. Deze groeide als kool; in 3 jaar tijd breidde de community zich uit tot maar liefst 37.000 volgers! Allemaal opa’s en oma’s die genieten van hun opgroeiende kleinkinderen en die deze liefde met de wereld willen delen.

Van Facebook groep naar online magazine
Eigenlijk vanzelfsprekend dat dit succes een vervolg kreeg. Het resulteerde namelijk in een eigen website voor grootouders. De oprichters van het online magazine ‘Opa ’n Oma zagen dit als een logische volgende stap. “Voor ouders en met name de moeders zijn er tientallen websites te vinden, maar voor grootouders was er nog helemaal niets. Terwijl zij ook graag willen lezen over kleinkinderen en alles wat daar mee te maken heeft”, aldus Nick Wevers, een van de oprichters.

Inspiratie en praktische tips
Op de website lees je over alles dat met opa’s, oma’s en kleinkinderen te maken heeft. Dit varieert van knutselideeën tot tips voor uitjes, maar er is ook veel te vinden omtrent de bijzondere relatie die grootouders met hun kleinkinderen hebben. De artikelen worden geschreven door de redactie van het magazine zelf of door gastbloggers, vaak opa’s en of oma’s uit de grote groep volgers op Facebook.

Kortom, een leuk online magazine met tips en inspiratie voor jouw ouders in de rol van opa en oma.

Meer informatie
Opa en Oma online (website)
Facebook community Opa en Oma (Facebookpagina)

Deel het artikelen met anderen!

Nog geen reacties.

Leave a Reply