Theatertips voor kinderen

Mamakind Theatertips voor kinderen

Er is tegenwoordig allerlei leuks te doen voor kinderen; speeltuinen, pretparken… maar ook in het theater is genoeg moois en kindvriendelijks te vinden! Een aantal theatertips.

Woezel en Pip
De boeken over twee hondjes worden tot leven gebracht op het toneel! De verhalen van Woezel en Pip zijn geschikt voor de kleinste kinderen. Door middel van poppentheater wordt een verhaal verteld vol humor en muziek. Een fijne middag uit en een prima voorstelling om uw kind kennis te laten maken met het theater! Woezel en Pip – Alles is Fijn tourt nog tot en met 1 juni door verschillende theaters in Nederland.

Eftelingtheater
Een bezoek aan het pretpark combineren met een avondje theater? Dat kan in de Efteling! Hoewel hier momenteel geen voorstelling te zien is, zijn er de afgelopen jaren enkele prachtige musicals opgevoerd. Het theater is gelegen naast het pretpark, waardoor het ideaal is om twee uitjes met elkaar te combineren. Ook handig als één helft van het gezin van theater houdt, maar de andere helft liever in een achtbaan kruipt.

Annie
Het wereldberoemde verhaal over het weesmeisje Annie wordt dit jaar weer in de theaters opgevoerd! Voor volwassenen een nostalgische voorstelling, voor kinderen een geweldig leuk en spannend verhaal met prachtige muziek. Annie de musical tourt nog tot en met 5 mei door allerlei Nederlandse theaters.

Dik Trom
Gebaseerd op de kinderboeken is Dik Trom een geweldige musical voor kinderen van alle leeftijden. De voorstelling wordt gemaakt door dezelfde mensen als Kruimeltje de musical, vorig jaar een grote hit! In Dik Trom zien we hoe Dik een blind meisje probeert te helpen door een operatie te betalen. Het geld probeert hij te verzamelen door een circus op te zetten en hier tickets voor te verkopen. Benieuwd hoe dit afloopt? Dik Trom tourt nog tot en met april door Nederland.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply