Kindermodetrends 2014

Kleding voor het nieuwe jaar
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het ook weer tijd wordt om je te verdiepen in de kindermodetrends van 2014. Je wilt natuurlijk dat je kinderen er zo leuk mogelijk uit zien op het gebied van mode. Om er voor te zorgen dat je kinderen de meest modieuze kinderkleding dragen dit jaar, volgen hier een aantal tips die je prima kunnen helpen om daar invloed op uit te oefenen.

mamakindbanner

Bloemenkleding
Voor meisjes zullen vooral bloemen een belangrijke rol spelen dit komende jaar. Denk bijvoorbeeld aan diverse bloemenjurkjes. Bloemen passen natuurlijk prima bij meisjes en geven je dochter dan ook een schattige en meisjesachtige uitstraling. Maar ook bijgesneden leggings zullen het dit jaar uitstekend doen. Om je dochter zich echt als een prinses te laten voelen kun je kiezen voor een uniform jas of kniebroek.

Shirts met prints
Zowel voor jongens als meisjes horen dierenprints op t-shirts tot de modetrend van 2014. Dit kunnen bijvoorbeeld zebra’s, luipaarden en slangen zijn. Deze t-shirts kunnen weer gecombineerd worden met leggings, broeken of een dierenprint jasje. Wijde en grote t-shirts zullen dit jaar steeds populairder worden, omdat ze luchtig zitten en kinderen zich dan vrij zullen voelen. Voor jongens geldt dat er ook prints van superhelden op mogen staan, waaronder Superman. Voor meisjes zal dat juist weer Justin Bieber zijn.

Schoenen voor kinderen
Schoenen blijven dit jaar ook razend populair. Vooral de zogenaamde kinderuggs zijn zeer geliefd. Maar ook sneakers, laarzen en slippers blijven het goed doen. Uiteraard verdwijnt ook de spijkerkleding niet van het toneel. Spijkerkleding doet het al jaren heel goed en denim zal ook dit jaar het meest gedragen worden van alle kleding. Topjes, shorts en skinny jeans kunnen prima gecombineerd worden met de denim spijkerkleding.
Kortom, er zijn weer genoeg leuke trends voor aankomend seizoen. Je kunt nu alvast een kijkje nemen in de nieuwe voorjaarscollectie op vd.nl.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply