De leukste vakanties met kinderen

Mamakind De leukste vakanties met kinderen

Wil je graag gezellig op vakantie met het gezin, dan zijn er talloze opties; kamperen in Nederland of buitenland, vakantieparken enzovoorts. Gelukkig zijn er veel handige sites die kindvriendelijke vakanties aanbieden!

Samenopvakantie.nl
Op deze website wordt een breed scala aan vakanties aangeboden die geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Door een praktisch menu kun je makkelijk bekijken welke vakantie het beste bij jou past; wil je een actieve of een ontspannen vakantie? Zorgeloos all inclusive of back to basics kamperen? Er worden zowel zon- als sneeuwvakanties aangeboden en bij de selectie van accommodaties is erop gelet dat de plek geschikt is voor gezinnen. Op de site vind je ook tips voor het regelen van vakantie-gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld de reis naar je bestemming, fotografietips en informatie over voedsel en kleding.

Verrereizenmetkinderen.nl
Hou je van iets meer avontuur en ontdek je graag landen en culturen iets verder van huis? Neem dan eens een kijkje op deze site, die gericht is op verre reizen met kinderen naar bijvoorbeeld Thailand, India en China. Hier worden niet alleen gezinsvakanties aangeboden, maar kun je informatie vinden over de voorbereiding van je reis en artikelen die handig zijn voor reizende kids. Klik rond tussen de reisverslagen om inspiratie op te doen door de persoonlijke verhalen van reizende gezinnen te lezen. Heb je reisvragen of ben je benieuwd naar een ervaring die niet in verslagen te vinden is? Dan kun je terecht op het forum van de site.

Kidsvakantiegids.nl
Deze website is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Door een kleurrijk design en mooie foto’s van kinderen op vakantie is het ook voor kinderen leuk om eens rond te kijken op de site. De vakanties op Kidsvakantiegids zijn verdeeld op basis van de leeftijd van kinderen. Zo kun je precies bekijken welke reizen passen bij baby’s en peuters, of juist kinderen die al iets ouder zijn. Op de blog van de site kun je bovendien meer lezen over bestemmingen, accommodaties of aanbiedingen. Ook kun je het Kids Vakantiegids magazine bestellen, wat gericht is op kinderen, maar ook tips biedt voor ouders over bijvoorbeeld reistijden en andere praktische zaken.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply