YulOOk

Wat is YulOOK?
Vijf maanden geleden is YulOOk online gegaan: een online platform voor bijzondere websites. Op de homepage, www.yulook.nl, vindt u in een duidelijk overzicht websites die in Nederland erg populair zijn. YulOOk maakt surfen over het internet stukken efficiënter. Uw favoriete websites hoeft u niet langer op te slaan in uw browser. De kans is namelijk groot dat deze site in het overzicht van YulOOk staat!

Blogs en games
YulOOk is meer dan alleen een verzameling van vaak bezochte websites. Via www.yulook.nl/wordpress komt u terecht bij interessante, actuele blogs. Hier gaat YulOOk inhoudelijk in op diverse sites die de aandacht verdienen. Voor game liefhebbers heeft YulOOk een overzicht samengesteld van de leukste online games, te vinden op www.yulook.nl/gameoverzicht.htm. Net als op de homepage zijn de games in categorieën verdeeld, waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar een spelletje dat bij u in de smaak valt.

 

Facebook
Voor een site als YulOOk, die zelf vrijwel alle social mediakanalen vermeld, mag een eigen Facebook pagina natuurlijk niet ontbreken. Via www.facebook.com/yulooks blijft u altijd op de hoogte van YulOOk’s laatste updates.

Deel het artikelen met anderen!

Nog geen reacties.

Leave a Reply