Tips om je kind uit de luiers te krijgen op Spelendzindelijk.nl

Mamakind Tips om je kind uit de luiers te krijgen op Spelendzindelijknl

Het zindelijk maken van een kind kan behoorlijk lastig zijn. Zeker bij het krijgen van een eerste kind hebben veel ouders geen idee hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Spelendzindelijk.nl biedt advies op maat!

Praktisch advies
Over het zindelijk maken van kinderen gaan veel verhalen rond, maar welke technieken werken nu het beste? Debbie Mendelsohn heeft het op een rij gezet in haar boek Zindelijk maken is kinderspel. Hierin is praktisch advies te vinden en talloze tips die op kinderen van verschillende leeftijden toe te passen zijn. Sommige kinderen kunnen door het toepassen van de technieken uit dit boek al zonder luier als ze amper anderhalf jaar oud zijn!

Zowel online als persoonlijk
Op Spelendzindelijk.nl worden verschillende hulpmiddelen aangeboden die ouders op weg kunnen helpen met het zindelijk maken van hun kind. Bij de een gaat dit moeilijker dan bij de ander en voor ouders die meer hulp nodig hebben, wordt persoonlijk advies of online hulp aangeboden. Zo kun je per e-mail je vraag stellen, een Skype-afspraak maken of face to face advies krijgen.

Informatieve workshop
Zit je baby nog in de luiers en wil je je verdiepen in de do’s en dont’s van het zindelijk maken? Dan kun je meedoen aan de workshop Zindelijk maken is kinderspel, waarin groepen ouders twee uur lang informatie en tips krijgen. Basisthema’s worden behandeld, maar er wordt ook gewerkt met handige stappenplannen en deelnemers krijgen de kans om vragen te stellen. Via Spelendzindelijk.nl kun je je voor een workshop inschrijven.

Wil je meer weten over Debbie Mendelsohn en wat zij voor u kan betekenen? Kijk dan op Spelendzindelijk.nl, waar u links vindt naar artikelen en interviews, maar u ook persoonlijk contact kunt opnemen.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Leave a Reply