Roses of Fashion – Leuke Webshop!

Houd je van shoppen, maar heb je niet zoveel te besteden? En wil je er toch hip & trendy uitzien? Geef tweedehands dan een kans, en ga naar de webshop Roses of Fashion!

Het assortiment bestaat uit prachtige tweedehandse kleding voor een scherpe prijs met felle kleuren, drukke prints en hippe motieven. Iedere week wordt de collectie aangevuld met items van DEPT, Steps, H&M, Vero Moda, DIDI, WE, 10 FEET, Promiss, Mexx en nog vele anderen. Shoppen voor een prikkie wordt nog eens leuk!

Inbreng kleding
Puilt jouw kast ook uit van alle kleding die je ‘vast nog wel eens aandoet’? Trek het dan nu uit de kast en breng het in! Geen gedoe met foto’s maken, reacties geven op bieders of het verzenden van de kleding… nee, Roses of Fashion doet dat allemaal voor jou! En.. je krijgt zelfs 40% van de opbrengst! Lijkt je dit wat? Stuur een e-mail en ze sturen jou de voorwaarden terug!

2,50 Euro Korting via Mama & Kind
Gebruik de speciale actiecode van Roses of Fashion en samenwerking met Mama & Kind en krijg direct 2,50 Euro korting (bij een besteding van minimaal 10 Euro)! Deze kans kun je niet laten schieten!

Naar de website
Neem zeker eens een kijkje op de website van Roses of Fashion!

Deel het artikelen met anderen!

Tags:

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

3 Reacties to “Roses of Fashion – Leuke Webshop!”

 1. Mariska
  8 juli 2012 at 17:55 #

  Leuke website, ga eens een kijkje nemen!!

  Groetjes,
  Mariska

 2. 9 juli 2012 at 14:13 #

  Wat een leuk artikel, ik voel mij vereerd! Bedankt 🙂

Leave a Reply