Handige startpagina’s voor iedere fietser

De gemiddelde Nederlander gebruikt met regelmaat de fiets als vervoersmiddel. Over fietsen, accessoires voor tijdens het fietsen en fietsroutes valt van alles te vinden op het internet. Met behulp van de zoekmachine kun je hier een hoop informatie over vinden, maar nog handiger zijn de fiets startpagina’s.

fietsen

Zo is er de website http://fiets.startpagina.nl, welke verwijst naar websites met uiteenlopende onderwerpen omtrent fietsen. Denk aan fietsroutes, routeplanners, forums, fietswinkels en fietsverhuur. Daarnaast zijn er de startpagina’s die op één specifiek onderwerp gericht zijn. Wil je een nieuwe fiets kopen, dan is de website http://fietswinkels-online.startpagina.nl/ een aanrader.

Een tip voor recreatieve fietsers die meer informatie willen over fietsvakanties: ook hier zijn startpagina’s voor. Leer meer over Franse fietsroutes en reisorganisaties door gebruik te maken van http://fietsvakantie-frankrijk.startpagina.nl, of bekijk welke populaire routes er door heel Europa worden afgelegd via http://fietsvakantie-europa.startpagina.nl.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply