December familiemaand? Januari gezinsmaand!

Een kille maand, dat vinden veel mensen januari. En dat is gek, want ook januari kan een hartstikke leuke maand zijn. Waar je het in december druk hebt met je vriendengroep en je familie(s), heb je in januari lekker de rust en tijd om het gezellig te maken met je gezin. En dat hoeft niet veel te kosten, wat natuurlijk wel zo fijn is na een dure maand als december…

Januari gezinsmaand (mamakind.nl)

Spelletjesavond…
In januari zijn veel mensen het beu, het vele eten en de feestdrukte en -stress. Neem daarom eens een avondje vrij met het hele gezin om lekker te relaxen. Sluit je computer af, kruip bij elkaar aan de grote tafel en speel een eenvoudig potje monopolie, mens erger je niet of scrabble. Je zal er nog versteld van staan hoe leuk dat ook alweer is samen met je gezinnetje!

Gezond maar lekker lang tafelen…
Ben je in januari alweer druk bezig met het verbranden van alle kerstkilo’s? Dan wil je niet  meer uitgebreid tafelen en dineren in januari. Maar waarom eigenlijk niet? Je kan evengoed genieten van gezond tafelen met je gezinnetje. Zorg voor een lekker stukje vis, veel verse groenten en een verantwoord dessert. Denk aan bijvoorbeeld mango met karamelsaus, of aardbeien met poedersuiker (voor tips, zie deze 5 gezonde desserts!). Zorg nog voor een gezellig tafellaken et voilà: jouw januarifeestje is af!

“Januari gezinsmaand…”
Waar we het in december zo druk hebben met vrienden en familie, gaan we voortaan in januari heel veel tijd besteden aan ons gezin. Januari gezinsmaand. Dus even geen familie en even geen vrienden. Enjoy!

Deel het artikelen met anderen!

Nog geen reacties.

Leave a Reply