Bijzondere verhalen in ‘Zwangerschapsmonologen’

Mamakind Bijzondere verhalen in Zwangerschapsmonologen

Ben je zwanger en benieuwd naar de verhalen van andere vrouwen? Dan is Milou van der Wills boek Zwangerschapsmonologen misschien iets voor jou.

Verhalen en adviezen
Veertig vrouwen vertellen hierin hun persoonlijke ervaringen over hun moederschap. Naast de interviews met zowel bekende als onbekende vrouwen vind je in het boek ook handige informatie en tips. In dagblad Metro vertelde Milou van der Will over haar boek en licht ze een aantal adviezen toe.

Ontspannen, voelen en ademhalen
Volgens verloskundige Elliz Sheridan is het belangrijk om te vertrouwen op je gevoel. Zoek dus niet alles op wat er mis kan gaan, maar ga ervan uit dat het goed gaat, zolang je je maar goed voelt. Joyce van Dijk geeft de tip om elke dag even een momentje te ontspannen en te relativeren door eens diep adem te halen. Bovendien moet je niet alles perfect willen doen: het is prima om af en toe fouten te maken.

Interessante variatie
In Zwangerschapsmonologen worden vrouwen in allerlei situaties aan het woord gelaten. Bekende moeders zoals Hadewych Minis, Marianne Thieme en Anne-Marie Jung doen hun verhaal, maar ook moeders die misschien wel in dezelfde situatie zitten als jij. Een interessante variatie van mensen waaruit blijkt dat ieder de zwanger- en het moederschap anders beleeft.

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , , , , , , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply