Bevrienden moeders hebben “De must-have voor elke mama!”

Pippelot.nl is een vrolijke webshop gerund door twee vriendinnen, Nathalie uit Schagen en Jolanda uit Hengelo, die zich vooral richt op mama’s. Alle producten zijn handgemaakt en uitgevoerd in vrolijke stoffen met superleuke applicaties. Zoals het luiertasje: een superhandig klein tasje waarin je vochtige doekjes en enkele luiers kunt opbergen wanneer je even de deur uit moet. Echt een must-have voor elke mama!
Daarnaast biedt het assortiment ook speenkoorden, aankleedkussenhoezen, geboortevlaggen, schattige jurkjes en een collectie sieraden voor jou en je kleintje.

pippelot

Nathalie Hoosemans is de oprichtster van Pippelot Design. Nadat ze de modevakschool had afgerond is ze gaan werken op een Atelier. “Dat doe ik nog altijd met veel plezier, alleen miste ik iets ‘eigens’“, vertelt Nathalie. “De naam Pippelot Design is afgeleid van de namen van mijn allergrootste inspiratiebronnen, mijn kinderen Liselotte en Pepijn.”

Samen is natuurlijk veel leuker!
Terwijl Nathalie bezig is met het oprichten van de onderneming, schakelt ze haar vriendin Jolanda van Dijk (grafisch vormgever en moeder) in voor o.a. het ontwerp van de website. “Dat werkte zo leuk samen, dat ze gewoon is blijven plakken” voegt Nathalie toe. Met hun eigen vakgebied en kennis vullen ze elkaar perfect aan. Het feit dat ze beiden aan een andere kant van Nederland wonen vinden ze geen probleem “Er gaat geen dag voorbij zonder dat we elkaar spreken” vult Jolanda aan.

Gemak dient de mama.
Het luiertasje is één van de hardlopers van Pippelot Design, Niet gek, want dit ideale tasje noemen ze zelf ook de must-have voor elke mama. Het is een handig klein tasje waar je een pak vochtige doekjes en enkele luiers in kunt opbergen wanneer je even de deur uit moet. De vochtige doekjes drogen niet uit door de plastic afwerking van het tasje en de looks mogen er ook zijn, wat een vrolijke stoffen!

Speciaal voor de lezers krijg je met actiecode PIPPELOT 10% korting op je bestelling. Bezoek de webshop op www.pippelot.nl

Deel het artikelen met anderen!

Nog geen reacties.

Leave a Reply