Banger Sisters

Banger Sisters is een online magazine boordevol informatie. Een enthousiast en bevlogen team van verschillende auteurs zorgt dagelijks voor een diversiteit aan artikelen.

bangersisters

Zo kun je bij Banger Sisters de meest uiteenlopende recensies lezen over boeken, film en televisie. Maar ook leuke webshops en de nieuwste producten worden getest en beschreven.
Wat Banger Sisters vooral zo bijzonder maakt zijn de regelmatige winacties die zij organiseren.

Verder heeft Banger Sisters enkele vaste columnisten die hun bijdrage leveren aan het magazine. Soms zijn de columns luchtig en humoristisch, maar ook maatschappelijk betrokken onderwerpen komen aan bod. Daarnaast zijn er regelmatig interviews, nieuwtjes en actualiteiten te lezen op Banger Sisters.

De naam Banger Sisters is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2002.
Lavinia en Suzette waren vroeger hardrock groupies. Nu, 20 jaar later, ontmoeten ze elkaar weer.
De een is nog steeds net zo wild als vroeger terwijl de ander een rustige levenswijze heeft.
Omdat iedere vrouw weer anders is, net zoals Lavinia en Suzette elkaars tegenpolen zijn, biedt Banger Sisters een uitgebreid aanbod aan artikelen met voor ieder wat wils.

Banger Sisters houd je op de hoogte van wat er leeft onder vrouwen, hoewel mannen het magazine inmiddels ook graag lezen. Banger Sisters mag zich dan ook met trots tot een veelzijdig en veelgelezen magazine rekenen.

Kortom: Banger Sisters is een online magazine dat je niet mag missen!

Deel het artikelen met anderen!

Tags: , ,

Abonneer op onze Blog

Altijd op de hoogte blijven van Mama & Kind? Dat kan via onze RSS-feeds.

Nog geen reacties.

Leave a Reply